Ga mee als vrijwilliger

Zet mee je schouders onder het Wereldkamp en schrijf je in als medewerker. Het kamp gaat voor vrijwilligers door van 29 juni tot 4 juli. We hebben veel talent nodig. Voor en achter de schermen. De meeste hulp kunnen we gebruiken op het kamp zelf, maar wie er tijd voor heeft kan ook vooraf al meewerken aan de opbouw of langer blijven voor de afbraak. We zijn vooral nog op zoek naar begeleiders. Hieronder zie je welk talent we nog allemaal nodig hebben.

Begeleiders

Je neemt een leefgroep van ong. 15 personen mee doorheen het programma. Dit doe je samen met een co-begeleider. Dit vraagt een beetje voorbereiding en je komt best naar de werkdag op 5 mei in Brussel. Maar je enthousiasme is nog belangrijker.

Kinderkamp

Voor verschillende leeftijden tussen 0 en 15 jaar zoeken wij mensen die hen op een toffe manier begeleiden tijdens de dag. (tussen 9 en 17 uur). Dit doe je samen met een co-begeleider. Dit vraagt een beetje voorbereiding. Als het kan ben je aanwezig op de werkdag (5 mei) in Brussel.

Keukenploeg

Je bereidt mee het eten voor, snijdt groenten, begeleidt de afwas en leert over duurzaam eten. Werktijden variëren tussen 7 u ‘smorgens en 8 uur ’s avonds.

Praktische ploeg

Je geeft logistieke ondersteuning en helpt af en toe bij een workshop. Als het kan help je bij deo pbouw vanaf 28 juni, of blijf je een dag langer voor de laatste loodjes.

Animatieploeg

Je zorgt voor de inkleding, muziek. Voor podiumbeesten of mensen die van achter de coulissen creatief willen zijn. Ben je sterk in fotografie of social media? Dan willen we je er zeker bij.

Meer info ?

Stel je vraag via info@wereldkamp.be