Voor wie?

Alle systeemveranderaars welkom! Het kamp is een ontmoetingsplaats voor iedereen die begaan is met de toekomst van onze planeet. Of je nu 14 bent of 61, dat maakt niet uit. Op kamp leef je in een groep met met leeftijdsgenoten.

Jongeren (16 – 24)

De hackers van de toekomst zijn jong. Op kamp leef je vijf dagen lang met je leeftijdsgenoten in een groep en wordt je door je begeleiding door elke kampdag geloodst. Naast de officiƫle prgrammaonderdelen is er ruim tijd voor ontspanning, spel, zwemmen, luieren. Je slaapt samen in een patrouilletent.

Volwassenen (25 – 99)

Wie ouder is dan 25 komt met leeftijdsgenoten in een leefgroep terecht en doorloopt het dagprogramma. ’s avonds heb je tijd om met je kinderen door te brengen of aan het kampvuur (of zomerbar)

Kinderen (0 – 14)

Deelnemers of medewerkers die kinderen willen meebrengen kunnen rekenen op een schitterende ploeg belegeiders die een heus kinderkamp op poten zetten overdag, zodat je in alle rust aan het programma kunt deelnemen.

Vrijwilligers

Het hele kamp wordt door vrijwilligers voorbereid en geƶrganiseerd. Meer dan 50 medewerkers zetten zich in als leefgroepbegeleiders, keekuneploeg, animatie- en muziekploeg of als logistieke medewerker. Wil je ook meewerken als vijwilliger? Laat het ons weten.