Gezocht: Praktische duizendpoot M/V/X

Heb je zin in een onvergetelijke ervaring boordevol fijne ontmoetingen en inspiratie? Kom met ons kamperen in de Hoge Rielen als medewerker in de Praktische Ploeg op Wereldkamp

Wereldkamp is een ontmoetingsplaats voor iedereen die begaan is met de toekomst van onze planeet. Deelnemers volgen workshops, spelen inleefspelen, maken muziek, discussiëren en ontspannen. Het thema van dit jaar is Hack The Future. Je komt er te weten hoe je het systeem een hak zet, zodat het duurzaam en eerlijk wordt. 

Om dit alles vlot te laten verlopen zijn er zo’n 15 mensen in de weer in de logistieke ondersteuning. Je bent enigszins handig en vindt snel een oplossing voor praktische problemen. Je steekt graag de handen uit de mouwen en zorgt voor de veiligheid. Plezier is gegarandeerd als extralegaal voordeel.

Is dat iets voor jou?

  • Je bent praktisch ingesteld en/of creatief 
  • Je steekt graag een handje toe waar er werk opduikt 
  • Je werkt graag samen met anderen  

Driedubbel check? Sluit je dan aan bij ons team van enthousiaste vrijwilligers! 

> Neem contact op met Tom via mail